Skip to main content

Hoi, ik ben Jeroen

Van jongs af aan heb ik een enorme interesse voor muziek en audioapparatuur. Als kind kreeg ik mijn eerste eigen stereoinstallatie, een Marantz versterker met een Nakamichi cassettedeck en Pioneer luidsprekers. Urenlang kon ik hier mee bezig zijn.

Regelmatig was ik aan het experimenteren en kwam er al snel achter dat ik door simpelweg het vervangen van mijn speakerdraad door een dikkere variant al een mooier geluid kreeg. Zo begon mijn eerste zoektocht.

Op latere leeftijd en diverse versterkers en luidsprekers verder wilde ik zelf mooie bekabeling maken. Als pietje precies was ik van mening dat het mooier en netter kon. Ik heb bij diverse merken en leveranciers mijn spulletjes ingekocht. Ik maakte soms wat nieuws en probeerde de kabels die ik niet gebruikte te verkopen.

Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot een klein bedrijfje waar ik met name in de avonduurtjes met veel passie de meest uiteenlopende audiokabels maak. In 2021 heb ik Logic Audio Cables officieel als bedrijf ingeschreven bij de kamer van koophandel. Sindsdien ben ik dealer van Sommer Cable, Hicon en VIABLUE™. Dit zijn de merken waar ik volledig achter sta.

Naast mijn audio-hobby ben ik graag met mijn website bezig. Deze heb ik zelf gemaakt en ik probeer hem voor iedereen zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Toch kan het voorkomen dat niet alle producten op de website staan. Zoekt u iets specifieks? Laat het mij weten.

Ik hoor graag van u.

Wat klanten over ons zeggen

De waardering van logic-audio.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 42 reviews.