Skip to main content

Onze merken


Al meer dan 20 jaar staat VIABLUE™ voor een eersteklas luisterervaring made in Germany. Zij garanderen maximale precisie door gebruik te maken van innovatieve technologieën, state-of-the-art productiemethoden en exclusieve materialen.

Sinds 2001 blinken zij uit met hoge kwaliteitsnormen en uitstekende functionaliteit. De handgemaakte kabels met verzilverde draden, gepatenteerde volledig metalen connectorbehuizingen, de VIABLUE™ AIR-technologie en Ultragrip-coating worden wereldwijd geprezen.

VIABLUE™ heeft de passie om voortdurend grenzen te verleggen en te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit en design.

Geniet van uw muziek op basis van producten van VIABLUE™


Photo by Felipe Portella


SOMMER CABLE Duitsland werd in 1999 opgericht door klassiek muzikant en innovatieve ondernemer Friedhelm Sommer en CEO/medemuzikant Rainer Blanck.

Samen met kabeltechniekleider Pascal Miguet bouwden ze Sommer-kabel uit tot een bloeiend ontwikkelings- en productiebedrijf met een catalogus van meer dan 12000 producten voor de A/V-installatie, pro-audio, broadcast, video, muziek, IT en HiFi-markt, met zakelijke partners in meer dan 50 landen.

In 2015 werd SOMMER CABLE America Inc., een volledige dochteronderneming van SOMMER CABLE Duitsland, opgericht in Santa Rosa, CA door de nieuwe CEO Martin Ucik. Het bedrijf zal de Amerikaanse markten voorzien van het brede assortiment innovatieve en hoogwaardige kabel-, connector-, podium-, PA-, hardware- en audio/video-installatie- en distributieproducten van SOMMER CABLE.HICON is een Duits bedrijf dat hoogwaardige connectoren en componenten produceert. HICON is zeer innovatief en produceert buiten hifi connectoren ook complexe maatwerkoplossingen voor de mediatechnologiesector. HICON biedt een grote verscheidenheid aan connectoren van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. HICON-connectoren zijn bewezen en beroemd om hun hoge aantal paringscycli en eenvoudige bediening. Daarom worden ze al in talloze tv- en omroepstations gebruikt.

Om een ​​langdurige en betrouwbare kwaliteit te garanderen, worden de paringscycli mechanisch getest door een door SOMMER-TECHNIK op maat gemaakte automatische machine.

Bij het kopen van connectoren is het altijd raadzaam om merkkwaliteit te kopen, omdat slechte connectoren vaak hoge contactweerstanden hebben die de voordelen van een goede kabel teniet doen.

 

Enkele voordelen van HICON

  • Hoog kwaliteit materiaal
  • Goede dikke en slijtvaste coatings
  • Zuiveren gouden oppervlaktecoatings/vergulding
  • Gegarandeerde lage overdrachtweerstand

Photo by Sergio Capuzzimati


Neutrik is een internationale onderneming met meer dan 40 jaar knowhow en ervaring in de productie van innovatieve elektrische en elektronische interconnectieproducten en -systemen.

Het bedrijf werd in 1975 opgericht door Bernhard Weingartner en de eigenaren van NeuElektrik AG, Gebhard Sprenger en Josef Gstoehl. Het idee was en is nog steeds om innovatieve producten te creëren door gebruik te maken van de meest recente mechanische en elektronische knowhow. Tegenwoordig zijn ze de wereldleider in het ontwerpen, produceren en verkopen van audio-, coaxiale, stroom- en ronde connectoren. Het belangrijkste doel is om “een stap voor te zijn”, i. e. om de toekomstige marktbehoeften te begrijpen voordat ze duidelijk worden en om aan de eisen te voldoen voordat ze zich voordoen.

Het audio-assortiment omvat XLR-connectoren, pluggen, jacks, luidsprekerconnectoren, patchbays en glasvezelverbindingssystemen. Sinds het begin in 1975 zijn een groot aantal patenten en licentieovereenkomsten het bewijs van de innovatieve en creatieve prestaties van Neutrik. Ongetwijfeld kunnen de klanten erop vertrouwen dat ze producten van hoge kwaliteit tegen een onovertroffen prijs/prestatieverhouding in handen hebben wanneer ze Neutrik tegenkomen.

Neutrik streeft naar uitmuntendheid in innovatie, totale kwaliteit op basis van ISO 9001-2015 en een betrouwbare klantrelatie.


De waardering van logic-audio.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 71 reviews.